Núria Idañez guanyadora del viatge sorpresa del Mulla’t

La seva solidaritat li ha permès guanyar un viatge a París

El viatge sorpresa del Mulla’t ja té guanyadora. Es tracta de Núria Idañez de 39 anys i veïna de Capellades. Va participar al Mulla’t des de la piscina municipal de la seva població. Hi va anar amb les seves dues filles i els va comprar l’ampolla del Mulla’t, una per a cadascuna.

Núria Idañez no té cap vincle amb la malaltia ni tan sols coneix ningú que tingui esclerosi múltiple. No obstant, coneix el Mulla’t perquè el celebren cada any a la piscina que freqüenta.

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple volem agrair la solidaritat tant de la Núria com de totes les persones que han comprat articles del Mulla’t. Aquest any, bona part dels fons recaptats es destinen a crear programes per conscienciar a la societat sobre els símptomes invisibles de la malaltia, com la fatiga i el dolor, que tenen les persones amb esclerosi múltiple.

Gràcies a totes i tots els que ho feu possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd