El Mulla’t bat rècord amb 650 piscines adherides

El President de la Generalitat, Quim Torra, el Conseller d’Interior, Miquel Buch, actors i societat civil es llancen a l’aigua en solidaritat amb les persones amb esclerosi múltiple

El Club Natació Atlètic Barceloneta ha acollit l’acte central del Mulla’t on s’hi han reunit diverses cares conegudes del món polític, social i cultural que han fet una capbussada solidària per l’esclerosi múltiple. El President de la Generalitat, Quim Torra, el conseller d’Interior, Miquel Buch, actors i actrius de la sèrie televisiva ‘Les de l’hoquei’ Pablo Hernández,  Jan Mediavilla i Jasmina Drissi, les actrius Agnès Busquets, Mónica Pérez, Lloll Betran, Anna Bertran i Mireia Portas, els actors Guillem Albà i Àlex Casanovas, el periodista i actor, Roger de Gràcia, Alexandra Larios, que va ser guanyadora de Oh Happy Day i la cuinera Ada Parellada són algunes de les personalitats que avui s’han mullat per l’esclerosi múltiple.

Durant l’acte, els assistents ha pogut gaudir d’un espectacle musical al mig de la piscina protagonitzat per un grup de cantants d’òpera que han interpretat, peces conegudes per tothom com Barcelona i que han protagonitzat un dels moments més emotius.

L’esdeveniment també ha tingut un gran seguiment a través de les xarxes socials amb el hashtag #Mullat2019. Personalitats del món polític i social, i la societat en general han compartit les seves fotografies en un dia tan especial.

La directora de la Fundació, Rosa Masriera, ha volgut agrair a tothom la seva implicació i ha afegit que “tot i que encara queda molt camí per recórrer, entre tots estem aconseguint que la població cada cop estigui més sensibilitzada amb aquesta malaltia. A més, l’èxit de participació registrat any rere any ens permet impulsar nous projectes per millorar la vida de les persones amb esclerosi múltiple.

La Irene Bolea, que conviu amb l’esclerosi múltiple des de fa 15 anys i actualment està embarassada, ha destacat la importància d’esdeveniments com aquests per sensibilitzar la societat. “Molta gent coneix l’Esclerosi múltiple pel Mulla’t i per les persones com jo que convivim amb la malaltia és molt important que, tant el nostre entorn més proper com la resta de la societat, entenguin millor com ens sentim i sobretot com patim els símptomes invisibles de l’EM”.

Per la seva banda, Carles Nos, neuròleg del Cemcat, (Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya) ha explicat que “La identificació d’aquest símptomes invisibles en la consulta del neuròleg s’ha de realitzar de forma rutinària i forma part de l’enfocament integral del pacient. L’abordatge terapèutic d’aquests necessita un enfocament multidisciplinari que va més enllà del tractaments farmacològics habituals”, ha dit.

 

1 comentari

  1. Nativitat ha dit:

    Hola, jo vaig anar a la piscina d’Alforja (Tarragona) i com havia plogut pel matí, la paradeta va marxar. Jo voldria comprar l ampolla i axí col•laborar, és possible comprar-la en algun punt de venda o per internet?
    Moltes gràcies per tot el que feu!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

FUNDACIÓ PRIVADA PER A LA LLUITA CONTRA L'ESCLEROSI MÚLTIPLE és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 de abril de 2016 (GDPR). Per informació del tractament consulti: https://www.fem.es/rgpd