Condicions de participació a la campanya Mulla’t 2019

En inscriure la vostra piscina a la 26a edició del Mulla’t accepteu les següents condicions:

1.- Venda de marxandatge

– La piscina es compromet a destinar un espai dins de les instal·lacions per exposar i vendre el material de marxandatge que enviarà la Fundació Esclerosi Múltiple.
– La venda serà realitzada per un o dos voluntaris que, en cas que la piscina no disposi de cap, la Fundació li podrà facilitar.
– Si no veneu tot el marxandatge el dia del Mulla’t, us el podeu quedar fins al 15 de setembre per vendre-ho a les vostres instal·lacions.

2.- Difusió de la campanya:

– Conjuntament amb el marxandatge, rebreu material de comunicació de la campanya (cartells i díptics) per col·locar a les vostres instal·lacions uns dies abans del Mulla’t.
– També rebreu una lona de color blau (Mulla’t) per posar al frontal de la taula on s’exposi el marxandatge o bé a qualsevol lloc que ajudi a fer visible la seva ubicació.

3.- Dinamització de la jornada:

– La piscina es compromet a facilitar la tasca de dinamització de la jornada que realitzarà el/la voluntari/a.

4.- Ingrés de la recaptació:

– Un cop acabada la jornada, el/la voluntari/a us facilitarà un full resum on s’indicarà els diners corresponents a donatius (hi haurà una guardiola) i a venda de marxandatge i us entregarà la recaptació.
– La setmana del 15 de juliol cal fer un primer ingrés amb la recaptació. Us enviarem un full on s’especifica el número de compte i el procediment per fer aquest ingrés, ja que necessiteu un codi de barres.
– En cas que us quedeu el marxandatge fins al setembre, s’ha de fer l’ingrés de l’ import recaptat després del Mulla’t abans del 30 de setembre de 2019.

5.- Devolució del material:

– La piscina es compromet a retornar el material sobrant abans del dia 15 d’octubre de 2019.

Gràcies per ajudar-nos a ajudar!